Bel direct: 077 47 47 000 of mail info@ticketexpress.nl

Helene Fischer - Stadion Tour 2018

Bestel ticket

Reserveer nu veilig en vertrouwd uw busreis incl. entreeticket naar Helene Fischer Live inhet Gelredome Arnhem op za 15 september. 2018. Wij hebben voor u  tickets beschikbaar. Wacht niet tot het laatst en verzeker u nu van de beste tickets en uw busarrangement!
Een nieuw prachtig hoofdstuk van een unieke live-carrière: de arena voorstelling 2017 ontworpen door 45 DEGREES, het van wereldklasse live entertainment bedrijf van Cirque du Soleil. Ze is de meest succesvolle artiest van Europa en heeft alle records in de Duitse muziekindustrie gebroken in de afgelopen jaren. In haar laatste live-tour naar het succes album 'Farben Spiel " heeft ze meer dan 1,2 miljoen kijkers weten te inspireren. Maar niet alleen de omvang van hun tour, maar vooral de bombastische, fantasierijke en prachtige enscenering van shows. De live shows van Helene Fischer zijn altijd heel bijzonder geweest en men kan gerust zeggen zonder overdrijving dat deze de laatste jaren steeds weer adembenemender zijn geworden en haar eigen aparte genre heeft gecreëerd. "Voor mij is en blijft het een uitdaging om voor een live publiek te kunnen optreden met mijn band en dansers. We willen de fans een geweldige, misschien onvergetelijke avond bezorgen", zegt ze.

Op dit moment werkt Helene Fischer in de studio aan haar nieuwe album, dat in de eerste helft van 2016 zal worden uitgebracht. De nieuwe live-tour, die zal beginnen in het najaar 2017 zal worden geproduceerd in samenwerking met 45 DEGREES, een onderdeel van Cirque du Soleil, die gespecialiseerd zijn in uitzonderlijk grote evenementen. - Men kan nu al met zekerheid zeggen dat deze show ongeëvenaard is. "We willen het publiek iets spectaculair en uniek te presenteren - de creatieve expertise van de 'Cirque du Soleil' in combinatie met Helene Fischer zal iets heel bijzonders te zijn," zegt Creatief en regisseur Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, de artistieke leider van deze en andere producties de beroemde Canadese entertainment bedrijf www.45Degrees.com.

 

 

 

Bestel tickets

Omschrijving Stukprijs Aantal personen
Alleen entree
Genummerde zitplaatsen vak 220 92,80
Genummerde zitplaatsen vak 104 (alleen even aantal boeken) 107,80 Momenteel geen kaarten beschikbaar
Entree en busreis
Genummerde zitplaatsen vak 216 (Even aantal reserveren) 99,00 Momenteel geen kaarten beschikbaar
Genummerde zitplaatsen vak 217 (Even aantal boeken svp) 115,00 Momenteel geen kaarten beschikbaar
Genummerde zitplaatsen vak 220 135,00 Momenteel geen kaarten beschikbaar
Genummerde zitplaatsen vak 104 (alleen even aantal boeken) 149,00 Momenteel geen kaarten beschikbaar
Alleen busreis
Alleen vervoer 40,00

Plattegrond

Bekijk de plattegrond

Beschikbare arrangementen

Deur open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur
Einde ca.: 22:30 uur
Locatie: Arnhem, Gelredome
Adres: Batavierenweg 25
Postcode/Plaats: 6841 HN
Datum: zaterdag 15 september 2018