Bel direct: 077 47 47 000 of mail info@ticketexpress.nl

KISS 2019 - One Last KISS end of the Road World Tour

Bestel ticket

De legendarische Amerikaanse glamrockband KISS komt naar Nederland met de One Last End of the World Tour! KISS staat wereldwijd bekend om hun spectaculaire liveshows en brengt deze volgend jaar naar Amsterdam. Het concert vindt plaats inde Ziggo Dome op 25 juni 2019 

In ruim 40 jaar tijd is KISS een begrip geworden in de rock ’n roll geschiedenis. Met 28 gouden platen in de VS en een wereldwijde verkoop van ruim 100 miljoen albums, blijven Gene Simmons en Paul Stanley, tezamen met gitarist Tommy Thayer en drummer Eric Singer, hun erfenis jaar na jaar verrijken. Met hun indrukwekkende carrière werd KISS in 2014 dan ook eindelijk opgenomen in The Rock And Roll Hall Of Fame. Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen zijn het summum van de Amerikaanse glamrock. 

Met ruim 100 miljoen verkochte albums is en blijft KISS een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de rock ‘n roll. In hun lange carrière toerden ze de hele wereld over en traden onder andere op tijdens de Super Bowl XXXIII, de Olympische Spelen in Salt Lake City en het Rockin' The Corps concert voor de Amerikaanse troepen in Irak en Afghanistan. Ook verzorgde de band in 2009 een special guestoptreden tijdens de finale van American Idol, die 30 miljoen kijkers trok. En zo groeit het nalatenschap van KISS voort, generatie na generatie. De devotie en trouw van 'The KISS Army' aan de "Hottest Band in the World" is een overduidelijk signaal van de onverbrekelijke band tussen de rockband en zijn fans. 

Bestel tickets

Omschrijving Stukprijs Aantal personen
Entree en busreis
Staanplaats veld 129,00
Alleen busreis
Alleen busreis 45,00

Beschikbare arrangementen

Deur open: 18:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Einde ca.: 22:30 uur
Locatie: Amsterdam, Ziggo Dome
Adres: De Passage 100
Postcode/Plaats: 1101 AX
Datum: dinsdag 25 juni 2019