Bel direct: 077 47 47 000 of mail info@ticketexpress.nl

Toppers in Concert - Christmas Party of the Year

Bestel ticket

Volgend jaar december 2020 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2020’. Niet zoals gebruikelijk een mei editie in de Johan Cruijff ArenA maar in december in de intimiteit van ROTTERDAM AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Door de voorbereidingen op, en de wedstrijden van het Europees Kampioenschap Voetbal (UEFA2020), is in mei en juni 2020 de Johan Cruijff ArenA niet beschikbaar. Samen met de Johan Cruijff ArenA hebben we gezocht naar een passend alternatief, maar hebben ondanks de inspanningen van alle partijen geen geschikte data kunnen vinden.

Aangezien we in 2016 op zeer succesvolle wijze het 12,5 jarig jubileum van Toppers in Concert met een kerstshow hebben gevierd en dit door de fans als een absoluut hoogtepunt werd betiteld, hebben we besloten eenmalig terug te keren naar Rotterdam AHOY met de 2020 editie.

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk hebben we diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit.

Vanzelfsprekend is er overdag de Toppers Fanzone in de vorm van een grote kerstmarkt met alles er op en er aan zoals je van Toppers gewend bent!

DE DRESSCODE IS ‘CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE’. 

Bestel tickets

Omschrijving Stukprijs Aantal personen
Entree en busreis
Genummerde 2e rang zitplaats vakAb (Even aantal reserveren) 115,00
Genummerde 2e rang zitplaats Vak Aa (Even aantal bestellen) 115,00
Staanplaats veld - Dresscode ‘CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE 125,00
Genummerde 1e rang zitplaats Vak Ak (Even aantal bestellen) 127,00
Genummerde 1e rang zitplaats vak Cf (Even aantal reserveren) 127,00
Alleen busreis
Alleen vervoer 45,00

Plattegrond

Bekijk de plattegrond

Beschikbare arrangementen

Deur open: 18:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Einde ca.: 22:30 uur
Locatie: AHOY Rotterdam
Adres: Ahoyweg 10
Postcode/Plaats: 3084 BA Rotterdam
Datum: dinsdag 22 december 2020