Bel direct: 06-50285992 of mail info@ticketexpress.nl

Marco Borsato - Symphonica in Rosso 2015

Geplaatst door Mieke Slaats op 28 september 2015

Vanwege het 25 jarige jubileum van Marco Borsato, heeft de artiest besloten om zijn creatie Symphonica in Rosso weer in al haar glorie neer te zetten. Marco Borsato, zijn band, Guido’s Orchestra, een groots decor, een buitengewone lichtshow en niet te vergeten: het publiek in het rood. In 2006 bedacht Marco Borsato het Symphonica in Rosso concept omdat zijn muziek zich uitermate goed leent om rijker te worden uitgevoerd met klassieke instrumenten. Ook wilde Marco iets doen met zijn Italiaanse roots dat ook dit jaar weer een belangrijk onderdeel is van Symphonica in Rosso. Gastartiest en jeugdidool Zucchero komt naar deze bijzondere editie. Zucchero is onder meer bekend van de songs Senza una Donna, Diamante en Il Volo. Ook Zucchero viert een jubileum het is maar liefst 30 jaar geleden dat hij doorbrak met de hit Donna. Naast Zucchero zal ook O'G3NE, bekend van The Voice of Holland, op het podium staan.

Op zondag 01 november 2015 bieden wij concert tickets (staanplaatsen!) in combinatie met busreis naar de Ziggo Dome in A'dam.
Vanaf diverse opstapplaatsen in Limburg én Brabant vertrekken we naar Amsterdam. De verwachte aankomst in Amsterdam is om circa 19.00 uur.

Het concert begint om 20.00 uur
Dresscode: ROOD!


Terug naar overzicht