Bel direct: 06-50285992 of mail info@ticketexpress.nl

Over Ticket Express

Ticket Express is een dynamische organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van volledige verzorgde uitstapjes naar concerten en evenementen. De tickets worden verkocht in combinatie met busreis, of zonder busreis. 

Wij zijn officieel supplier van Ticketmaster Duitsland en Reservix. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle evenementen die in Duitsland plaats vinden. We printen de tickets zelf (geen E-tickets). Staat uw evenement niet op onze site of is het evenement uitverkocht, bel of mail ons dan. Er komen regelmatig weer tickets beschikbaar. U betaald bij ons normale tarieven!

 

afb-overlitax-01.jpg
afb-overlitax-02.jpg afb-overlitax-03.jpg

De busreizen worden uitgevoerd met touringcars die voorzien zijn van een toilet, bar met koelkast, airco, audio-installatie, DVD-speler en luchtvering. De touringcars zijn voorzien van verstelbare fauteuils met voetsteunen en bekerhouders. Bij meerdaagse reizen is de zitplaatsindeling gebaseerd op comfort class, zodat er voldoende beenruimte is.

Ticket Express heeft tevens een uitgebreid aanbod tickets via partner Konzertkasse Lange in Duisburg. Mocht u met uw bedrijf, personeelsvereniging naar een concert in Duitsland willen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.
Staat jouw favoriete artiest of concert er niet bij? Neem dan contact met ons op! Als officieel voorverkoopadres van Ticketmaster (DE) en Reservix (DE) zijn wij First Supplier en kunnen wij van honderden artiesten en concerten tickets printen.

Wanneer je van plan bent met een groep groter dan 20 personen een evenement of concert te bezoeken, gelden bijzondere afspraken. Hiervoor kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 06-50285992. Ook voor (meerdaagse) groepsreizen op maat, in binnen- of buitenland kun je terecht bij Ticket Express.

Voor alle vragen over Ticket Express of de website kun je ons altijd mailen of bellen. 
Liever nog hopen wij je te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten van,

Team Ticket Express
Tickets, Travel & Events